Wero Energy opět hrdým partnerem akce Golf s Nadějí

Dejdar raketa

Wero Energy opět hrdým partnerem akce Golf s Nadějí

GOLF S NADĚJÍ vybral pro Nadační fond Kapka naděje více než 600.000 Kč!!!

Již druhý ročník charitativního golfového turnaje se konal 28. 8. 2019 na skvěle připraveném hřišti Karlštejn golf resort.  Hlavním mottem byla opět pomoc Nadačnímu fondu Kapka naděje. Skrze příspěvky sponzorů, a hlavně díky dražbě ojedinělých sportovních a uměleckých předmětů, překonal letošní ročník hranici 600.000 Kč a opět tak pomohl dobré věci. 

Duchovním otcem celé akce byl Martin Dejdar, kterému patří obrovský dík a kterému se i letos podařilo dát dohromady vynikající obsazení z řad hokejových a fotbalových reprezentantů či známých osobností. Jedním z vrcholů celého odpoledne byla „live show“ Jiřího Lábuse, který na místě během 20 minut namaloval obraz, jež se poté stal jedním z nejúspěšněji dražených předmětů.

Wero Energy opět postavilo 4členný tým, který se v kvalitní konkurenci neztratil a podpořil dobrou myšlenku celé akce. Zároveň s námi se turnaje účastnil i tým Českomoravského energetického fondu (ČMEF), se kterým naše společnost spolupracuje při realizaci a financování vybraných projektů.

Jiří Lábus a jeho 20 min. obraz
Pro golf vládly ideální podmínky, výhled na Karlštejn fascinující
Generální ředitel Wero Energy Jaroslav Ďuriš s legendárním fotbalistou Antonínem Panenkou
Martin Dejdar duchovní otec dobré myšlenky
Předávání šeku ozdobila účast finalistek soutěže Česká Miss 2019
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp