Wero pomáhá

Wero pomáhá

Praha 15 obdržela darem dva tisíce respirátorů pro seniory a ohrožené občany

Speciální dodávku daru v podobě dvou tisíc respirátorů FFP3, čtyř kusů UV germicidních zářičů, speciální polymerové dezinfekce na ruce a úklidové polymerové dezinfekce v celkové hodnotě 250 000 Kč převzali zástupci městské části Praha 15. Solidaritu tak projevila soukromá společnost Wero Energy, a. s.

„Současná situace je bohužel zlá a my si uvědomujeme, že je třeba pomáhat více než kdy jindy. Víte, naše společnost poskytuje služby, které jsou v této době žádané a potřebné. Nemusíme řešit existenční problémy, a proto si můžeme dovolit pomáhat. Cítím to tak, že je to naše morální povinnost,“ sdělil Jaroslav Ďuriš ze společnosti Wero Energy a. s. „Pokud se situace nezlepší a opatření budou trvat nebo budou zpřísňována, jsme připraveni pomoci s další dodávkou respirátorů,“ dodává Ďuriš.

Dar je určen zejména pro klienty Centra sociální a ošetřovatelské pomoci Prahy 15 a pro další ohrožené občany patnáctého městského obvodu. Germicidní zářiče, které zajišťují dezinfekci vnitřních prostor a spolehlivě likvidují všechny mikroorganismy ve vzduchu (bakterie, plísně, kvasinky a viry), budou umístěny v Centru sociální a ošetřovatelské pomoci a budou chránit jak jeho obyvatele, tak personál i návštěvníky.

Za Městskou část Praha 15 se předání zúčastnil Michal Fischer, místostarosta pro oblast zdravotnictví, sociální oblast a péče o seniory, Pavel Pešek, předseda Výboru zdravotnictví a sociální věcí, rodiny a péče o seniory a Monika Válková, ředitelka Centra sociální a ošetřovatelské pomoci MČ Praha 15. Wero Holding a.s. zastupoval Jaroslav Ďuriš, předseda představenstva, Robert Bouška a Jiří Vejvoda za dceřinou společnost WERO PD a.s., která vyrábí polymerovou dezinfekci a zajišťuje její prostorovou aplikaci. Rovněž zajišťuje komplexní portfolio ochranných prostředků v oblasti boje se šířením virové infekce SARS-CoV-2.

https://www.praha15.cz/podekovani-za-pomoc-nejpotrebnejsim-obcanum/d-9578

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp